duminică, 7 august 2011

Happy B-day, Metal!

8.08.2011 



Ziua lui cupcake, lui Metal, asa ca va rog, cititorilor, sa tineti minte! :]] Fiindca, desigur, e ziua celui mai genial - ok, ok, esti mai genial decat mine, dar doooar azi. xD - si cul si tru si adoraaabil si dulce tip evar. Iti urez un 'HAPPY B-DAY! ' maaare si caldurooos si fluffeh&bluffeh.Sa te distrezi ca-n basme, sa nu te imbeti si te rog muuult-muuult, pastreaza-mi si mie o mica feliuta din tortul tau care sigur are muuulta ciocolata! Sa ai cea mai buna sampanie, cele mai bune cadouri si sa fi iubit si adorat si lucruri de genul! Doar stii ca Miru loves you, right? *biiiig huuuuuug* 
Sa fi fericit si desigur, cea mai penibila si obisnuita urare, sa fi sanatos! Sa te bucuri de ziua ta ca si cum ar fi ultima si sa-ti pretuiesti prietenii, fiindca sunt sigura ca ei o fac. Si cand vei vedea postul, sper ca ai sa zambesti! Sa zambesti larg si vesel si placut uimit ca eu, micuta ta cherry, iti ureaza cel mai maaare si cel mai genial si caldurooos : 
Happy B-day!



P.s. iarta-ma ca postul ii fara diacritice. >.<



1 gânduri de-ale voastre.:

Metal
at: marți, 9 august 2011 la 10:04:00 GMT-7 spunea...

Vai, iubire, am ramas placut surprins dupa ce am citit ce ai scris - din pacate, azi - si inca am intiparit un zambet urias pe chip - unul dala de 16 ani :> . Iti multumesc muuuult, my cherry * hugs *. Postul tau xhiar m-a surprins, really.
Acum chiar ca ai o felie de tort cu CIOCOLATA de la mine :]].

Thanks, ma cherry >:d<

A toi pour toujours

You're the kind of girl people read books about

Look for the girl with the broken smile

Ask her if she wants to stay a while

DON'T WORRY

BE HAPPY