vineri, 10 iunie 2011

Azi plouă.


Azi plouă.

Azi plouă. Mâine plouă. Poimâine plouă. Răspoimâine plouă. 
Şi nu se opreşte. Cerul are o depresie, deja sunt sigură. Picăturile reci se izbesc şi dimineaţa, şi dupa-amiaza şi seara de asfalt. Se lovesc de fereastră, sunetul bine-cunoscut de oricine făcându-se auzit.  Si cerul tot trist e. Dar de ce? De ce ne ignoră, bietul de el? De ce se comportă aşa indiferent, de parcă cineva i-ar fi sfărâmat sufletul format din norişori albi?
Am găsit explicaţia. Şi e simplă. Soarele s-a despărţit de el. După o relaţie de câteva secole, ia spus adio. S-a săturat de toanele cerului, s-a gândit să ...provoace o explozie solară, doar ca să arate cine e şeful în acea relaţie. Ignorant mai e şi el. Genul de tip cu care vrea să fie orice fată, orice stea, dar ei bine, doar cerul. a reuşit să-i fure sclipirea. 
Să ştiţi că relaţia lor era cea mai frumoasă, cea mai interesantă din tot universul. Până acum o lună, când a început să fie prea cald, adică problemele s-au ivit. Fiind trist, cu moralul la pământ şi încrederea zruncinată, cerul a început să plângă, uitând de noi, oamenii, care-i privim pe amândoi şi clătinăm din cap. 
Dar poate, cine ştie, mâine pe la amiază se vor împăca. Poate ca mâine soarele îşi la locul bine meritat pe cerul senin, fără nori, şi totul va fi bine. 
Totul se va sfârşi ca-un happy-ending ca-n poveşti. 

0 gânduri de-ale voastre.:

A toi pour toujours

You're the kind of girl people read books about

Look for the girl with the broken smile

Ask her if she wants to stay a while

DON'T WORRY

BE HAPPY